top of page
  • Foto van schrijverNiels Koekkoek

Reaching Peaks website ondergaat transformatie.

Bijgewerkt op: 11 sep. 2023

ReachingPeaks, dé online bestemming voor avontuurlijke reizigers en outdoor-liefhebbers, heeft een transformatie ondergaan; de bezoeker landt op een geheel vernieuwde website.


Dankzij innovaties en een nieuw ontwerp nemen de teamleden van ReachingPeaks volgers mee op avontuur. Of het nu gaat om bergbeklimmen, schaatsen, langlaufen, fietsen of het verkennen van afgelegen landschappen, bezoekers kunnen nu deze ervaringen mee beleven vanuit hun eigen woonkamer of kantoor.

Door middel van satelliet updates, interactieve kaarten en voortdurende (live) updates kunnen volgers de adventures volgen waar ter wereld het team zich ook bevindt.

Met de opgefriste website willen we bezoekers de ultieme avontuurlijke beleving bieden. Of je nu een gepassioneerde avonturier bent of gewoon geïnspireerd wilt raken, we willen dat iedereen kan genieten van het avontuur. Met onze live updates en unieke satellietvolgsysteem willen we de bezoekers deelgenoot maken van de 'moments that matter'.


De website biedt een schat aan nuttige informatie voor Avonturiers van elk niveau. Bezoekers kunnen tips en inspirerende verhalen vinden om hun eigen avontuurlijke reis te plannen.


Ga snel naar de vernieuwde ReachingPeaks-website op www.ReachingPeaks.nl en laat je onderdompelen in de 'Moments that Matter'. Beleef de avonturen alsof je er zelf bij bent en blijf op de hoogte van de nieuwste updates. ReachingPeaks staat klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis, zonder dat je je huis hoeft te verlaten.


Foto: De 'oude' website.

Tags:

Comments


bottom of page