top of page

HISTORY | HALL OF FAME

Creating Once in a Lifetime Experiences since 2003

It's not about Winning or Losing.

It's about Celebrating the spirit of TEAMing!

Trots! Moe, kortademig, koud, emotioneel, tranen maar vooral trots! Keer op keer. Vaak in barre omstandigheden werd door verschillende teams de top of de finish bereikt. Daarnaast groeide de teamleden van een expeditie of challenge tot een hecht team, elkaar helpend op iedere mogelijke manier. Ook na het avontuur als vrienden en/of in de business, As One!

Het bereiken van het doel was iedere keer de kroon op een gedegen voorbereidingsperiode. Daarmee is Reaching Peaks uitgegroeid tot een 'Management Expedition', waarbij niet alleen het bereiken van de top/finish centraal staat. Zorgen voor jezelf, een ander en het team, energy management, vitaliteit, mentale weerbaarheid, slecht weer bestaat niet en keuze consequenties. Zomaar wat topics die o.a. aan bod komen tijdens de voorbereidingen op het avontuur. Het Reaching Peaks concept (welke uit vijf pijlers bestaat) heeft al vele jaren geresulteerd in veilige en succesvolle avonturen waarbij persoonlijke doelstellingen zijn gerealiseerd waarop nog lang teruggeblikt kan worden. "Lessen liggen achter je, Kansen liggen voor je!" Kansen krijg je, kun je creëren (voor jezelf en voor anderen) maar je moet ze ook benutten om verder te komen en je verder te ontwikkelen.

023_20_edited.jpg

Een open vizier en uit de comfortzone stappen, zorgt voor het zien van kansen en mogelijkheden. Beroepsavonturiers Wilco van Rooijen en Marc Cornelissen (R.I.P.) haalde Niels uit 'de veilige expeditieboeken'. Wilco nam hem in 2003 mee op expeditie naar de Mont Blanc (4.810 Meter, Chamonix). De hoogste berg van de Alpen. De toppoging strandde in zwaar weer waardoor ze op 4.400 meter het besluit namen om te keren en met een rugzak vol leermomenten af te dalen. Het jaar erna stonden ze wel op de TOP en door de goede omstandigheden konden ze drie kwartier genieten van de indrukken! 

Dat was tevens de start van Reaching Peaks waarbij door middel van 'het onbekende' een bijdrage wordt geleverd aan de groei en ontwikkeling van mens en organisatie door middel van het programma 'Work Your Way to the Top'.

Tevens heeft Niels ervaring mogen opdoen in de organisatie (BaseCamp-NL) van de grote Expedities van Wilco van Rooijen, waaronder o.a. Mount Everest 2004, Mera Peak (2005), Broad Peak / K2 (2006), Peak Lenin (2007) en de K2 Expedition in 2008. Reaching Peaks geeft ook anderen de mogelijkheid om ervaring op te doen in de organisatie van een expeditie (onderdeel) / avontuur. 

Getting, Using and #Creating Opportunities (for others)

Reaching Peaks | Hall of Fame
Completed Adventures since 2003

“If you wait for perfect conditions, you'll never get anything done!”

Greenland Icecap Crossing

bottom of page