top of page
  • Foto van schrijverReachingPeaks | ExpeditionTeam

Goed aangekomen in Tanzania

Bijgewerkt op: 17 apr. 2023

Lieve Kili,

Eindelijk… Na 6 maanden van intensief voorbereiden en trainen was vandaag het moment van vertrek aangebroken. Op de dag van het Alkmaars ontzet zijn we met een team van 17 Deloitters begonnen aan de Reaching Peaks expeditie van 2019. In alle vroegte arriveerden de teamleden een voor een op Schiphol. Waar dit voor de ene frequent flyer een vertrouwde plek is, bleek dat voor de ander een avontuur op zich. Anne verwelkomde iedereen bij aankomst op Schiphol met zelfgebakken brownies. Dat viel erg in de smaak.


Op expeditie ga je niet met een koffer, maar neem je een duffel mee. Dat zijn handige grote tassen die straks op de Kilimanjaro ook mee naar boven zullen gaan. Rondom onze teamleden vormde zich gestaag ook een grote stapel duffels in de vertrekhal. Van meegereisde familie werd afscheid genomen, en uiteraard werd een mooie groepsfoto genomen met iedereen in de nieuwe expeditie outfit. Het avontuur kon eindelijk echt beginnen!

Na een soepele vlucht zijn we inmiddels geland op Kilimanjaro Airport. Van Tanzania hebben we nog niet veel gezien in het donker, dus meer verhalen volgen morgen.


En wist je trouwens dat …

  1. Sommige deelnemers voor het eerst buiten Europa zijn?

  2. Niels tevergeefs heeft gezocht naar rij 13 in het vliegtuig en geleerd dat deze niet bestaat?

  3. We uitvonden dat je met 16 personen in de keuken van een 777 past?

  4. En de yahtzee scores al tot de eerste toppresentaties op deze reis hebben geleid? De hoogste Yahtzee score van 394 punten door ene Pro Fabian zijn we nog net niet voorbij

  5. Maaike haar droom heeft vervuld als KLM-stewardess?

Dit is een hele mooie, en zeer enthousiaste aftrap van wat hopelijk een onvergetelijk avontuur zal worden in Tanzania. We gaan jullie dagelijks via deze blogs op de hoogte houden, zodat jullie ons goed kunnen volgen tijdens onze expeditie.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page