top of page
  • Foto van schrijverReachingPeaks | BaseCamp-NL

Met een verrassingsfeestje onthaald aan de voet van de Kili…

Bijgewerkt op: 17 apr. 2023

Vandaag is het voltallige team verder afgedaald vanaf Mweka Camp op 1.650m naar de Machame Gate. Daar stond een heerlijke lunch klaar, en kon er voor het eerst in dagen weer genoten worden van een biertje, een Kili biertje, want dat was dik verdiend na alle doorzetten. Proost op jullie presentaties! In Nederland hebben veel mensen meegeleefd en zijn we trots dat jullie onder dergelijke zware omstandigheden samen hebben volgehouden en één team zijn gebleven tot aan de toppoging toe.

Hieronder zien jullie een foto van het team met de gidsen in Mweka Camp. Dit was het moment waarop het team afscheid nam van dit bijzondere team van gidsen/dragers dat hen in alle omstandigheden heeft bijgestaan.

Na de lunch beneden bij de Machame Gate deelde Herman de certificaten uit voor het succesvol bereiken van de top. Tijdens deze ceremonie verraste hij Niels met een taart om te vieren dat Niels voor de 10e keer een team heeft begeleid naar de top van de Kilimanjaro. Een bijzondere prestatie die op mooie wijze goed werd gevierd met deze grote taart…

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page