top of page
  • Foto van schrijverReachingPeaks | BaseCamp-NL

Eerste beelden Mount Ararat Expedition 2014

Bijgewerkt op: 10 apr. 2023

Het Deloitte Reaching Peaks team is weer terug in Nederland! Na een lange reisdag (en daarvoor een korte nacht), kwam het TEAM met ongeveer 45 minuten vertraging aan op Schiphol.

Daar werd het team opgevangen door familie, vrienden en collega’s en was het tijd om bij te praten. Leuk om te horen dat de achterban in de nacht van de topbeklimming daadwerkelijk achter de computer heeft gezeten om via de Live-Satelliet-Locator, alles te volgen.


Het TEAM bedankt iedereen die op welke wijze dan ook het team gesteund heeft voor, tijdens en na de expeditie. In het bijzonder danken wij Tessa van den Berg, die dagelijks via een gebrekkige telefoonlijn de teamleden sprak om een update te plaatsen op deze website.

Houd de website in de gaten voor meer informatie voor de editie van 2015. Vergeet niet om jezelf op te geven voor een vrijblijvende bijeenkomst waar alle details aan bod komen voor Deloitte Reaching Peaks 2015!


Eerste beelden online

Binnenkort komt het team weer bij elkaar om terug te blikken op de expeditie. Bijgaand een trailer van het vele materiaal wat het team mee terug heeft genomen van de 5.137 meter hoge Mount Ararat.Op basis van onderstaande trailer, besloten de teamleden van 2014 in te schrijven voor deze unieke expeditie.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page